1. Välj förråd 2. Välj betalsätt 3. Tillträd när du vill!
  • Privat och företag
  • Boka online
  • Tillträd när du vill
  • Ingen bindningstid
  • Inga dolda kostnader
  • Hög säkerhet

Senaste nyheter

Vad behöver man ett förråd till?

20 oktober 2017

Det här är ju en högst relevant fråga - vad behöver man egentligen ett förråd till? I grund och botten är det här så klart personligt, men det finns många gemensamma nämnare bland kunder som väljer att hyra ett förråd över längre tid. Många börjar med ett specifikt behov, exempelvis att man byter bostad och väljer att förvara sina saker under en period hos någon self storage-operatör. I förlängningen kanske man sedan väljer att behålla ett förråd av någon storlek, men nyttjar det för säsongens olika variationer. Utmöbler och dynor ställs in efter sommaren samtidigt som höst- och vinterkläder åker fram. Motorcykeln kanske parkeras över vintern. Till våren växlar man innehåll igen och framåt sommaren kanske det är dags att plocka fram alla saker till båten.

I synnerhet nyare boenden saknar eller har väldigt små förråd och förvaringsytor, där fyller self storage en plats. På ett sätt kan man väl säga att företag som Servistore tillhandahåller den ytan som saknas där hemma. Som en form av komplement till det moderna hemmet så att hemmets alla ytor kan nyttjas på bästa sätt. Ja, anledningarna till att ha ett förråd kan som sagt vara många. Men det var några exempel. För mer information och bokning når ni oss på 010 - 214 78 00 eller bokar direkt online. Välkomna till Servistore! :)

/